Limburg tur och retur – häng med på whiskymässa

Limburg

Limburg tur och retur – häng med på whiskymässa

Det finns whiskymässor, och så finns det whiskymässor. Ni som var med på förra årets bussresa till Limburg vet vad vi menar – maken till whiskyresa är svår att tänka sig. Är du nyfiken på att prova Talisker från 1920-talet, new make från Ladyburn och myriader av annan ofattbar whisky så är det till Limburg du ska.

Följ med Symposion till The Whisky Fair i Limburg den 17–18 maj 2014. Vi reser tidigt på morgonen fredagen den 16 maj från Malmö och kommer hem igen på måndagskvällen den 19 maj.

Till The Whisky Fair vallfärdar de som älskar whisky utöver det vanliga. Här träffas samlare och troféjägare, malt maniacs och nybörjare, entusiaster och experter från hela världen. Provningarna håller världsklass och upplevelserna är extraordinära – om man vill, ska sägas. Allt är inte extremt i Limburg. Den som så önskar kan ta en enkel whisky, prova runt bland nya bekantskaper och kanske ta en promenad i den vackra medeltidsstaden, eller prova vårens första glimrande sparris på någon av de många uteserveringarna.

Men Limburgfestivalen är i första hand en festival för de som gillar whisky som egentligen inte borde finnas, eller för den som tycker att det mest spännande som finns är intressanta fat från små oberoende buteljerare med bakdörrar djupt in i de häftigaste skotska lagerhusen. Hyllorna dignar av roliga flaskor och de står minsann inte där som prydnad. Allt öppnas och säljs som smakprover. Blir man riktigt förtjust kan du köpa hela flaskan med dig hem. Vis av erfarenhet bör du ta med dig en rymlig resväska, risken är stor att du fyller den med tunga souvenirer. ”The Whisky Fair” i Limburg är helt enkelt whiskyvärldens julafton, fylld av kluckande paket. Det finns ingen mer spännande högtid.

Självfallet måste du resa med oss nästa år, så boka in dig redan nu. Förra året tog platserna slut mycket fort. Vi reser i en bekväm långfärdsbuss och det kommer inte att bli en långtråkig resa ner genom Tyskland, det kommer Symposion att se till.

Pris för resa och boende i dubbelrum 3 995 kr (enkelrumstillägg 495 kr). Antal platser är begränsat.

Anmälan till Big Travel i Halmstad

3.995:–

I priset ingår:

Bussresa från Malmö t/r
Inkvartering i delat dubbelrum på Hotel Zur Krone i Löhnberg inkl frukost. Löhnberg ligger cirka 2 mil från Limburg. Bussen kommer att köra flera gånger per dag till och från mässan i Limburg.
Inträde till mässan lördag och söndag.
Resegaranti. Avbeställningsskydd ingår ej, men kan tecknas separat.

 

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående