Klart farsan ska ha något gott!

Grattis Pappa

Klart farsan ska ha något gott!

Slipsar och kalsonger i all ära, men särskilt roligt är det inte att varken få eller ge bort. I helgen är det fars dag och vad är väl en bättre idé än att göra ”den gamle” riktigt nöjd och glad. En flaska livsnjutning, avkoppling och rekreation är den finaste av farsdagspresenter.

Symposion har ett digert utbud av sådant som pappa älskar. En flaska riktigt bra rökig whisky, som den prisvinnande rökbomben The Ileach (nr 515), kostar inte mer än en sämre slips eller ett tvåpack kallingar. För 299 kronor får du ett rökverk i absolut världsklass som enligt många bedömare, till exempel i tidningen Allt om Whisky, är det mest prisvärda som kan köpas på svenska Systembolagshyllor.

Är pappa det minsta whiskyintresserad så blir han garanterat som ett barn på julafton om du förärar honom en flaska Benromach 10 år (nr 472), det är en modern klassiker, tillverkad enligt gamla Speysiderecept som gör den mer fyllig och komplex än det mesta i jämförbar ålder. Benromach säljs i en vacker liten flaska på 35 centiliter vilket gör den till den perfekta alternativa blombuketten när man ska besöka goda vänner, eller uppvakta far. 247 kronor är det lockande och trevliga priset.

Vill du ge far något som gör att han sätter farsdagsfikat i halsgropen så ska du titta närmare vad vi kan erbjuda av japansk whisky. Vårt batteri från Nikka och Yoichi sopar i det närmaste banan med nästan all annan modern whisky. Japanerna är ofattbart skickliga whiskykokare. Lever din pappa i tron att whisky ska sökas i väst och inte i öst så är en tioårig Yoichi (nr 10413) nånting som kommer att få hans whiskyfåtölj att gunga, 599 kronor är priset.

Risken är kanske stor att far din har koll på whisky, i så fall lär han säkert redan ha ett välfyllt whiskyskåp. Då är kanske en överraskning på plats. Årets bästa snaps, fem solar av Frithiofsson och mängder med översvallande recensioner är vår Pors (nr 136) pris 219 kr. En klassisk, i det närmaste bortglömd svensk smak som blivit en succé i vårt sortiment. Skänker du far en Pors nu till fars dag så är risken stor att du får köpa en till när önskelistan inför julen kommer på tal om några veckor. Det är en makalöst bra och smakrik snapsupplevelse, en farsdagspresent utöver det vanliga, långt mycket bättre än slipsar och kalsonger.

Var rädd om far och ha det gott. Och du som själv är far – man kan ju också unna sig en present för egen del, ungarna glömmer ju så lätt …

Varma hälsningar från
vännerna på Symposion

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08