Välkommen på whiskyfest i örebro!

Oow Top

Välkommen på whiskyfest i örebro!

Fredag och lördag sista helgen i november är det Örebro som gäller. Då lär dryckesintresserade från när och fjärran vallfärda till Conventum och Örebro Öl- och Whiskyfestival. I år beräknas 8 000 personer besöka mässan under de två fullspäckade dagarna.

Vad är en whiskymässa utan Symposion? Självfallet är vi på plats med hela det gnistrande stjärnfältet av ädla och spännande dryckesupplevelser. I våra montrar provar du inte bara det mesta på festivalen, utan också det bästa. Vi har med oss alltifrån exklusiva rariteter från en svunnen whiskytid till moderna klassiker och den bästa unga världswhiskyn. Hos oss provar du den japanska whiskyn som tagit storslam i alla dryckes­tävlingar, du provar mängder med både nedlagda och aktiva destillerier och du kan få vertikal­upplevelser från storslagna Springbank och hantverksdestilleriet Benromach. Kort sagt har vi med oss ett sortiment som inte bara är unikt i sitt slag och festivalens bredaste – det är absolut världsklass.

På festivalen träffar du självfallet våra kunniga experter som gärna svarar på alla frågor du har om whisky och andra drycker. Vi är rejält bemannande i våra montrar och har gott om tid att prata med just dig. Vill du ta tillfället i akt och fördjupa dig under en smakfylld Master Class ledd av våra entusiastiska och kunniga provledare så erbjuder vi fyra intressanta provningar. Det är bäst att förboka – det är stor risk för att platserna går åt!

Mer information om festivalen, öppettider och provningar hittar du på www.conventum.se/oow. Biljetter till provningarna bokar du enkelt på ticnet.se. Vill du som pub/restaurang träffa Symposion för ett kundmöte, ring Joakim Altervall på 0708-201 934.

Våra provningar

Fredag 29/11 kl. 20.00–21.00
Springbank
Magnus Fagerström
225 kr. BOKA HÄR
Hazelburn 12 YO
Longrow Springbank 10 YO
Springbank 15 YO
Springbank 18 YO
Lördag 30/11 kl. 15.00–16.00
Nikka
Magnus Fagerström
225 kr. BOKA HÄR
Taketsuru 12 YO
Nikka from the Barrel
Miyagikyo 12 YO
Yoichi 10 YO
Yoichi 15 YO
Lördag 30/11 kl. 17.00–16.00
Benromach
Joakim Altervall
250 kr. BOKA HÄR
Benromach 10 YO
Benromach 30 YO
Benromach Cask Strength
Benromach Peat Smoke
Benromach Organic
Lördag 30/11 kl. 19.00 – 20.00
Symposion de Luxe
Magnus Fagerström
500 kr. BOKA HÄR
Tomatin 35 YO, Cadenhead
Teaninich 1973, 40 YO, The Nectar
Mortlach 1971, 41 YO, Gordon & MacPhail
Bunnahabhain 1973, 38 YO, Malts of Scotland
Yoichi 1988, Single Cask

Varmt välkommen till Örebro och Symposions värld av upplevelser
hälsar vännerna på Symposion

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08