Vikingline – Cinderella Whisky Fair 6-8 mars

Cinderella 06049 978x295

Vikingline – Cinderella Whisky Fair 6-8 mars

logo-whiskyfair

För sjätte året i rad anordnar Viking Line det som blivit världens största flytande whiskymässa ombord på Cinderella. Under tre dagar kommer det att serveras en massa härlig whisky och dessutom kan man ju köpa med sig en flaska hem! Lägg till hela Cinderellas nöjesutbud och du har receptet för en mycket lyckad whiskymässa. Vi ses väl ombord?

Symposion har över 100 sorters whisky på Cinderella Whisky Fair 2014! Det är en stor bredd på smaker, priser och varumärken, så vi kan garantera att alla kan hitta en favorit hos oss. Många av produkterna finns endast på Cinderella och går alltså inte att köpa på Systembolaget. I år har vi massor av nyheter med oss från Cadenhead, The Nectar, Malts of Scotland, Sansibar och Gordon & MacPhail. En hel del godis från Nikka whisky och Springbank (vad sägs om nya Springbank 21 YO) finns också ombord. Hela vägen från Australien kommer Hellyers Road whisky och dessutom kommer både Mark och Stewart att finnas på plats och berättar mer om deras spännande destilleri.

Vi har även i år besök av några av våra leverantörer. Melanie Stanger från Springbank, Sayumi Oyama från Nikka, Stewart Ferguson och Mark Littler från Hellyers Road och Michael Urquhart från Gordon & MacPhail kommer alla att finnas ombord under mässan. Kom och träffa dem i våra montrar. Missa inte heller våra Master Classes. Våra utländska gäster håller alla Master Classes och så gör även vår egen Magnus Fagerström. Alla Master Classes kan du hitta här:

link-button

adobe-pdf-logo

Ladda ner prislistan för Cinderella Whiskyfair – klicka på logon.