Vikingline – Cinderella Whisky Fair 6-8 mars

Cinderella 06049 978x295

Vikingline – Cinderella Whisky Fair 6-8 mars

logo-whiskyfair

För sjätte året i rad anordnar Viking Line det som blivit världens största flytande whiskymässa ombord på Cinderella. Under tre dagar kommer det att serveras en massa härlig whisky och dessutom kan man ju köpa med sig en flaska hem! Lägg till hela Cinderellas nöjesutbud och du har receptet för en mycket lyckad whiskymässa. Vi ses väl ombord?

Symposion har över 100 sorters whisky på Cinderella Whisky Fair 2014! Det är en stor bredd på smaker, priser och varumärken, så vi kan garantera att alla kan hitta en favorit hos oss. Många av produkterna finns endast på Cinderella och går alltså inte att köpa på Systembolaget. I år har vi massor av nyheter med oss från Cadenhead, The Nectar, Malts of Scotland, Sansibar och Gordon & MacPhail. En hel del godis från Nikka whisky och Springbank (vad sägs om nya Springbank 21 YO) finns också ombord. Hela vägen från Australien kommer Hellyers Road whisky och dessutom kommer både Mark och Stewart att finnas på plats och berättar mer om deras spännande destilleri.

Vi har även i år besök av några av våra leverantörer. Melanie Stanger från Springbank, Sayumi Oyama från Nikka, Stewart Ferguson och Mark Littler från Hellyers Road och Michael Urquhart från Gordon & MacPhail kommer alla att finnas ombord under mässan. Kom och träffa dem i våra montrar. Missa inte heller våra Master Classes. Våra utländska gäster håller alla Master Classes och så gör även vår egen Magnus Fagerström. Alla Master Classes kan du hitta här:

link-button

adobe-pdf-logo

Ladda ner prislistan för Cinderella Whiskyfair – klicka på logon.

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående