Stockholm Beer & Whisky Festival 25-27 september och 2-4 oktober

Sthlm 21

Stockholm Beer & Whisky Festival 25-27 september och 2-4 oktober

logo-sthlm

Stockholm Beer & Whisky Festival är Sveriges största och äldsta whiskymässa. I över 20 år har det anordnats whiskymässa i Stockholm och besökarna är så många att mässan hålls två helger i rad! Under 6 dagar kommer 36000 människor till Nacka Strand för att prova öl och whisky. Sen ett par år tillbaka finns även Taste Experience delen med en mängd andra drycker att upptäcka. 2013 hade Symposion över 300 sorters whisky! Även 2014 kommer vi att satsa stort på Stockholm med besök från Japan (Nikka) och Australien (Hellyers Road). Väl mött i Nacka Strand!

Symposion fortsätter att storsatsa på Stockholm Beer & Whisky Festival. 2014 kommer vi att har tre montrar på plats. Nikka whisky och australiensiska Hellyers Road kommer att ha egna montrar och som vanligt plockar vi fram mängder av whisky till vår stora monter. Stewart Ferguson och Mark Littler kommer att finns på plats bakom disken i Hellyers Road montern och berättar villigt om deras spännande destilleri på Tasmanien. Sayumi Oyama från Nikka kommer att finnas på plats och även representanter för Springbank och Gordon & MacPhail kommer att dyka upp. Vi kommer också att anordna några Master Classes i Stockholm i år. Vi har lite spännande planer för detta, men de avslöjar vi inte riktigt än.

link-button

 

sthlm (1)