Stockholm Beer & Whisky Festival 25-27 september och 2-4 oktober

Sthlm 21

Stockholm Beer & Whisky Festival 25-27 september och 2-4 oktober

logo-sthlm

Stockholm Beer & Whisky Festival är Sveriges största och äldsta whiskymässa. I över 20 år har det anordnats whiskymässa i Stockholm och besökarna är så många att mässan hålls två helger i rad! Under 6 dagar kommer 36000 människor till Nacka Strand för att prova öl och whisky. Sen ett par år tillbaka finns även Taste Experience delen med en mängd andra drycker att upptäcka. 2013 hade Symposion över 300 sorters whisky! Även 2014 kommer vi att satsa stort på Stockholm med besök från Japan (Nikka) och Australien (Hellyers Road). Väl mött i Nacka Strand!

Symposion fortsätter att storsatsa på Stockholm Beer & Whisky Festival. 2014 kommer vi att har tre montrar på plats. Nikka whisky och australiensiska Hellyers Road kommer att ha egna montrar och som vanligt plockar vi fram mängder av whisky till vår stora monter. Stewart Ferguson och Mark Littler kommer att finns på plats bakom disken i Hellyers Road montern och berättar villigt om deras spännande destilleri på Tasmanien. Sayumi Oyama från Nikka kommer att finnas på plats och även representanter för Springbank och Gordon & MacPhail kommer att dyka upp. Vi kommer också att anordna några Master Classes i Stockholm i år. Vi har lite spännande planer för detta, men de avslöjar vi inte riktigt än.

link-button

 

sthlm (1)

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående