Wapnö Öl och Whiskymässa – Halmstad 4-5 april

Wapno 2

Wapnö Öl och Whiskymässa – Halmstad 4-5 april

wapno-logo

Det är nu tredje året i rad som vi åker till Wapnö Slott utanför Halmstad för att delta i deras trevliga mässa. Inhysta i ett gammalt spannmålslager har vi Sveriges absolut gemytligaste lokaler och omgivningarna med slottet och deras fantastiska mat gör inte upplevelsen sämre. Att sen arrangörerna ordnar med gratis transport till och från Halmstad station gör ju inte saken sämre. Välkommen till gemytliga Wapnö och en härlig whiskymässa.

Symposion dukar som vanligt upp en sprängfylld monter med massor av whisky. Vi anordnar också Master Classes båda dagarna. Tema för provningarna är; Springbank, Japansk whisky samt Symposion De Luxe. Ett utmärkt tillfälle att lära sig lite mer om whisky samtidigt som du får en chans att sitta ner en stund och njuta av whiskyn.

link-button

Ladda gärna ner vår prislista:

adobe-pdf-logo