Världens bästa Blended Malt!

Taketsuru 17yo

Världens bästa Blended Malt!

Nikka Taketsuru 17 yrs har för andra gången blivit utsedd till världens bästa Blended Malt!

Chief Blender Tadashi Sakuma:
“As a blender, there is no greater joy than receiving international praise for our whisky’s quality.”
“In the future, we will continue to strive for the passion and dreams we inherited from Masataka Taketsuru, the father of Japanese whisky and founder of Nikka Whisky. His dream was to make whiskies, which would taste “delicious” to many people. We are very grateful to all the people who support Nikka Whisky.”»

The Nikka Taketsuru 17 years has received the prestigious title of World’s Best Blended Malt for the second time at the World Whiskies Awards 2014. The 21 years having been honoured 4 times (2007, 2009, 2010 and 2011), the Taketsuru range now counts a total of 6 medals in the last 8 years. Created in honour of the father of Japanese whisky and Nikka founder, Masataka Taketsuru, this 100% malt is a blend of whiskies produced in Nikka’s two Japanese distilleries: Yoichi and Miyagikyo. This emblematic brand demonstrates once again the quality and precision of the Nikka blenders’ work,
supervised by chief blender Tadashi Sakuma since 2012. Also of note is the Nikka From the Barrel’s impressive consistency, voted best Japanese no age statement blend for the seventh time!

 

taketsuru-17yo

Hej!

Vi är jätteglada, och inte så lite stolta, över att du vill ta del av vad vi har att berätta om whisky, rom och andra destillat.

För att förvalta ditt förtroende gör vi vårt bästa för att leverera läsvärt och informativt material om producenter, nyheter, arrangemang, m.m. Men det finns, så klart, alltid utrymme för förbättring. Har du tips, förslag eller idéer? Hör av dig!

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Kanske kan vi ses på din hemmaplan?

Vi behöver din hjälp!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska få våra nyhetsbrev.

MITT POSTNUMMER

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

Samtyckesformulär Ver. 1.0, 2018-05-08

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08