En Öl & Whiskymässa – Göteborg 10-12 april

Whiskyprovning

En Öl & Whiskymässa – Göteborg 10-12 april

logo-goteborg

2013 var ett år för många nya whiskymässor i Sverige. Göteborg var en av dem. Det blev en otrolig succé som överraskade alla inklusive arrangören. Köerna växte sig långa på fredagen och det var till och med så att en del fick vända om! Detta åtgärdades snabbt av arrangören och på lördagen var det mycket bättre. I år blir det ännu bättre då man har mycket större lokaler och dessutom har utökat till tre dagar. Det kommer att bli en ny dundersuccé tror vi. Symposion ställer ut med hela tre montrar i Göteborg, så kom och hälsa på oss på Svenska Mässan.

Trycket på biljetter till mässan har varit stort i år också och förköpsbiljetterna är nästan slut. Det kommer dock att finnas gott om biljetter på plats.
Symposion kommer med sitt stora sortiment till Göteborg och vi kommer också att ha en separat monter med Nikka whisky att botanisera bland. Dessutom får vi besök av Mario Groteklaes från The Nectar och David Allen från Springbank.

link-button

Ladda gärna ner vår prislista:

adobe-pdf-logo