Viking Cinderellas whiskykryssning 24 april

Cinderella 06049 978x295

Viking Cinderellas whiskykryssning 24 april

Välkommen att följa med på Viking Cinderellas whiskykryssning 24 april. Du får prova flera whiskysorter, träffa agenter från Symposion, lyssna till expertföreläsaren Magnus Fagerström samt avnjuta en whiskyinspirerad meny i Seaview. Dessutom ingår minimässa och chans till whiskykap i taxfree.

I priset ingår

  • Dygnskryssning Stockholm-Mariehamn
  • Del i Economy-hytt
  • Whiskyprovning i Banquetten i Seaview (flera sorter)
  • Trerätters temamiddag exkl dryck i Seaview
  • Frukost i Seaview
  • Minimässa med agenter i Banquetten i Seaview

Frånpriset gäller med avgång den 24/4 2014 och kan variera med typ av hytt. Exakt pris meddelas när du går vidare i bokningen. Begränsat antal platser.

Trerätters whiskymeny i Seaview

Förrätt: Laxduo – whiskyrökt laxtartar med laxrom och inkokt lax med gurka serverat med palsternackspuré och parmesanchips

Varmrätt: Renfilé med rödvinskokta toppmurklor, whiskyemulsion och potatiskaka

Dessert: Chokladmousse med whiskyfudge och kokosmarshmallows

Program

Avresekvällen 24/4
18.00–19.30 Whiskyprovning i Banquetten i Seaview

Denna provning innehåller:
Tomatin 1996, Connoisseurs Choice
Bowmore 2001, 11 YO, Sansibar
Glen Garioch 1991, The Nectar
Mortlach 1988, G&M
Invergordon 1972, Sansibar
Benromach 1981

21.00 Trerättersmiddag i restaurang Seaview

Hemvägen 25/4
08.00-10.00 Frukost med mousserande vin i Seaview

10.00-11.00 Morgonprovning med rariteter så som Glen Grant 1954, 1956 och 1958. Avgift för denna provning tillkommer och erlägges ombord på båten.

11.00-13.00 Minimässa med agenter i Banquetten i Seaview

Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Hej!

Vi är jätteglada, och inte så lite stolta, över att du vill ta del av vad vi har att berätta om whisky, rom och andra destillat.

För att förvalta ditt förtroende gör vi vårt bästa för att leverera läsvärt och informativt material om producenter, nyheter, arrangemang, m.m. Men det finns, så klart, alltid utrymme för förbättring. Har du tips, förslag eller idéer? Hör av dig!

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Kanske kan vi ses på din hemmaplan?

Vi behöver din hjälp!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska få våra nyhetsbrev.

MITT POSTNUMMER

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

Samtyckesformulär Ver. 1.0, 2018-05-08

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08