Viking Cinderellas whiskykryssning 24 april

Cinderella 06049 978x295

Viking Cinderellas whiskykryssning 24 april

Välkommen att följa med på Viking Cinderellas whiskykryssning 24 april. Du får prova flera whiskysorter, träffa agenter från Symposion, lyssna till expertföreläsaren Magnus Fagerström samt avnjuta en whiskyinspirerad meny i Seaview. Dessutom ingår minimässa och chans till whiskykap i taxfree.

I priset ingår

  • Dygnskryssning Stockholm-Mariehamn
  • Del i Economy-hytt
  • Whiskyprovning i Banquetten i Seaview (flera sorter)
  • Trerätters temamiddag exkl dryck i Seaview
  • Frukost i Seaview
  • Minimässa med agenter i Banquetten i Seaview

Frånpriset gäller med avgång den 24/4 2014 och kan variera med typ av hytt. Exakt pris meddelas när du går vidare i bokningen. Begränsat antal platser.

Trerätters whiskymeny i Seaview

Förrätt: Laxduo – whiskyrökt laxtartar med laxrom och inkokt lax med gurka serverat med palsternackspuré och parmesanchips

Varmrätt: Renfilé med rödvinskokta toppmurklor, whiskyemulsion och potatiskaka

Dessert: Chokladmousse med whiskyfudge och kokosmarshmallows

Program

Avresekvällen 24/4
18.00–19.30 Whiskyprovning i Banquetten i Seaview

Denna provning innehåller:
Tomatin 1996, Connoisseurs Choice
Bowmore 2001, 11 YO, Sansibar
Glen Garioch 1991, The Nectar
Mortlach 1988, G&M
Invergordon 1972, Sansibar
Benromach 1981

21.00 Trerättersmiddag i restaurang Seaview

Hemvägen 25/4
08.00-10.00 Frukost med mousserande vin i Seaview

10.00-11.00 Morgonprovning med rariteter så som Glen Grant 1954, 1956 och 1958. Avgift för denna provning tillkommer och erlägges ombord på båten.

11.00-13.00 Minimässa med agenter i Banquetten i Seaview

Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående