Falkenberg Öl och Whisky 22-23 augusti

Whiskyprovning

Falkenberg Öl och Whisky 22-23 augusti

logo-falkenberg

Även Falkenberg var en nyhet på kartan över whiskymässor i Sverige 2013. En välarrangerad och välbesökt mässa dock utan någon större trängsel för besökarna då det var breda, fina gångar att röra sig mellan de många utställarna. Symposion slog på stort med hela fyra montrar och även under 2014 kommer vi att ha med oss massor av härlig whisky till vackra Falkenberg.

Med lite tur kommer 2014 bjuda på samma härliga sommarväder i Falkenberg som 2013 gjorde. Det var många som slog sig ned utanför mässan för att avnjuta en cigarr i cigarrtältet. Symposion kommer som vanligt att rada upp en mängd whiskies på mässan och även i Falkenberg kommer vi att ha en separat monter med Nikka whisky. Ett flertal Master Classes hade vi också tänkt hålla.

Ladda ner vår prislista

adobe-pdf-logo

 

 

 

 

 

link-button