Kräftpremiär med Pors

Swedish Crayfish

Kräftpremiär med Pors

Symposions Snaps de Luxe har blivit en succé. Sällan har kritikerkåren varit lika enig och när Bengt Frithiofsson gav den fem solar i morgonsoffan i TV4 var det en kröning som hela dryckes-Sverige applåderade. Har du inte provat så är det hög tid att avnjuta Pors tillsammans med härliga kräftor och en bit stark ost.

SMAKPROFIL
Som brännvinskrydda tillhör pors det svenska dryckesarvet. Pors har en rik smakbild och en anmärkningsvärd förmåga att förhöja upplevelsen av sill, rökt- och gravad lax, kräftor och smörrebröd, men den är också en sublim smakförstärkare till moderna rätter som asiatisk mat, söta desserter, ostar, choklad och mycket annat oväntat, men ytterst smakfullt.

Alkoholhalt: 40%
Region: Sverige
Producent: Symposion International AB

Flaskvolym: 50 cl
Art Nr: 136-02

ÖVRIG INFORMATION

Pors är en liten oansenlig buske som växer kring sjöar, kärr och kuster i nästan hela Sverige.
Troligen smaksatte redan vikingarna sitt mjöd med pors.

VAD SÄGER KRITIKERNA?Slideshow-index-pors (1)

”Mycket bra! Elegant och smakrik. 5 solar!”
Bengt Frithiofsson, TV4

”Starkt, bittert och lätt blommigt sött. Störtskön!”
Elke Jung, Vinbanken.se

”…förhöjer hela smakupplevelsen”
Martin Fradera, Fradera Dryckesprovningar

”Ett lovvärt försök att återföra porsen till dagordningen.”
Recension, SvD, juni 2013

”Med Pors återupprättar Symposion en av våra mest omtyckta svenska smaker”
Johan Franco Cereceda, Allt om Whisky

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående