Höstens första mässa i dryckesstaden Falkenberg

Falkenberg

Höstens första mässa i dryckesstaden Falkenberg

Äntligen rullar mässäsongen igång, som vi har laddat och längtat i sommar. Ni kan vara helt övertygade om att vi har fyllt på rejält i hyllorna och att vi kommer rustade till tänderna med nyheter, spännande buteljeringar och massor av idel ädel whiskyadel.

Vi fyller 20 år i år. Det kommer ni att märka på många olika, välsmakande sätt under hösten, inte minst i Falkenberg. Vi firar med tre verkligt speciella jubileumsbuteljeringar som vi naturligtvis tar med till mässan. Tillsammans med våra leverantörer, som har varit med under alla åren, har vi valt ut tre fat som var för sig karaktäriserar det bästa från vårt långa samarbete. Det är tre magiska whiskysorter, självfallet är alla 20 yo, destillerade 1994 och buteljerade 2014. Det är dels en mahognyfärgad förstagångssherry från Springbank, sprängfylld med mörk choklad, russin och toffeetoner. Gordon & MacPhail ville inte vara sämre och när vi bad dem att leta extra djupt efter en jubileumswhisky i sina magnifika lager tog de oss verkligen på orden. Det blev inte en, utan två. En Glenburgie och en Caol Ila fick slutligen bära vår nya jubileumsetikett. Passa på att prova dessa i Falkenberg, de kommer raskt att försvinna från marknaden.

Att vi kör så det ryker kommer du inte heller att undgå på mässan. Vi älskar rökig whisky och därför har vi laddat kanonerna med inte mindre än 18 olika rökbomber, med allt från vår hemliga och så omtalade Ileach till rariteter du inte hittar någon annanstans. Bli inte förvånad om rökdimman från montern kommer att ligga tät långt ut över Kattegatt.

Vill du få det där lilla extra ska du naturligtvis boka en provning med vår mästerprovledare Magnus Fagerström. Magnus kommer att hålla både en Nikka-provning (fredag) med japansk whisky och en de luxe-provning (lördag) med whisky i åldrar ända tillbaka till 1969.

Hoppas verkligen att du har möjligheter att besöka oss i Falkenberg. Vi har mannat upp rejält och ser fram emot att prata whisky och umgås med dig detta spännande jubileumsår. Välkommen att hurra med oss!

Ladda ner vår prislista som gäller Falkenberg

adobe-pdf-logo

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående