Symposion – SHOP of Taste

Ssot Shoptop

Symposion – SHOP of Taste

Välkommen till Genuine Whisky Club – nu med webbshop!

 

The Genuine Whisky Club är en klubb för dig som är whiskyintresserad – oavsett var du bor. Som medlem får du exklusiva erbjudanden och möjligheter att följa med på resor, whiskyupplevelser och annat som gör whiskylivet lite mer spännande än vanligt.

Medlemskapet i The Genuine Whisky Club är helt kostnadsfritt. Du skapar ett konto i vår nya webbutik och anmäler dig för medlemskapet där, så ser vi till att det där lilla extra kommer till just dig med jämna mellanrum.

Bland mycket annat kommer du att få möjligheter att köpa unika buteljeringar. Våra leverantörer ser med stor fascination på det svenska whiskyintresset och medverkar gärna till att ta fram särskilt intressanta utgåvor som exklusivt buteljeras för de genuint intresserade i Sverige. Upplagorna är ofta begränsade, så det är först till kvarn som gäller när du lägger din beställning.

Just nu kan vi tipsa om våra fullständigt unika 20-åriga jubileums­buteljeringar från Springbank, Caol Ila och Glenburgie. Där är det först till kvarn som gäller!

Symposion – SHOP of Taste

Beställer gör du enklast i vår webbutik. I dagarna lanserar Symposion en webbutik där du mycket enkelt och snabbt lägger din beställning. Du loggar in, gör dina beställningar och anger vilket Systembolag du vill hämta dina varor på. Därefter skickas de till ditt Systembolag utan kostnad. När dina varor har anlänt får du ett sms och hämtar och betalar precis som vanligt. Som medlem i Genuine Whisky Club får du tillgång till produkter i butiken som är exklusiva för just dig.

Men som klubbmedlem väntar mycket mer än goda stunder med spännande whisky. Inom kort kommer du att bli erbjuden resor till Skottland och spännande whiskymässor i Sverige och utomlands. Du kommer också att få inbjudningar till provningar, upplevelser och annat som gör whiskylivet välsmakande och roligt.

Varmt välkommen som medlem i The Genuine Whisky Club!

 

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08