En kväll i paradiset – Calvados Maker Dinner på Operakällaren

Cdtop3

En kväll i paradiset – Calvados Maker Dinner på Operakällaren

Det må ha varit förbjuden frukt, men ändå var äpplet det mest oemotståndliga i Edens lustgård. När man har tillbringat en kväll med äppelkungen Christian Drouin och hans magiska Coeur de Lion är det lätt att förstå att det förbjudna också var paradisets dyrbaraste juvel.

Den 30 oktober har ni möjligheten att uppleva världens mest hyllade calvados. Anrika Operakällaren tänder då upp sina gyllene kandelabrar och tar emot Christian Drouin och lejonhjärtat från Normandie. Det blir en praktfull franskinspirerad middag med sublima drycker.

Hovtraktören Stefano Catenacci och hans kockar har kvällen till ära komponerat en meny i äpplets tecken som paras ihop med normandiska drycker i yttersta världsklass.

Efter middagen leder Christian Drouin en unik vertikalprovning med toppårgångar från fem decennier (se dryckesmenyn nedan).

Du bokar plats genom att skicka anmälan till matsal@operakallaren.se eller ringa Operakällaren på telefon 08-676 58 01. Antalet platser är begränsat.Din anmälan vill vi ha senast den 27 oktober!

Var: Operakällaren, Stockholm
När: Torsdagen den 30 oktober kl 19.00
Pris inklusive middag och provning: 1250 kr
Klädsel: Kavaj

Varmt välkommen!

 


KVÄLLENS MENY

Amuse-bouche
*
Ankleverterrin med kardemummadoftande lingoncrème,
karamelliserad brioche och flamberade äpplen 

*
Smörbakad torskfilé med fänkålsvariation, brandade,
ostronsmörsås med cider och gräslöksolja

*
Vårt val av ostar från ostvagnen
*
Le True Normand
*
Terrin på karamelliserade höstäpplen
med smördegsflarn och briocheglass

*
Kaffe och små frestelser

Dryckesmeny
Cocktail Blanche de Normandie Operakällaren
Cidre Bouché Brut
Pommeau de Normandie
Blanche de Normandie
Coeur de Lion Hors d’Age Calvados Pays d’Auge

Calvadosprovning
Coeur de Lion 1990 Calvados Pays d’Auge
Coeur de Lion 1982 Calvados Pays d’Auge
Coeur de Lion 1975 Calvados Pays d’Auge
Coeur de Lion 1965 Calvados Pays d’Auge
Coeur de Lion 1948 Eau-de-Vie de Cidre

 

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående