Linköpings Whiskyexpo 6-7 februari

Expotop

Linköpings Whiskyexpo 6-7 februari

Dags för whiskyfest i Linköping

Äntligen är det tid för en av vinterns stora höjdpunkter i Whiskysverige. I helgen är det Whisky Expo i Linköping. Självklart är Symposion på plats med en monter som gör både utställare och besökare avundsjuka. Är du sugen på att prova några av de raskt försvinnande mästerverken från förr så är det Symposion montern du ska skynda till.

I år har Linköpingsmässan i sista stund fått flytta till Konsert & Kongress på Konsistoriegatan. Det hindrar inte Symposion att breda ut sig med det allra bästa vi kan bestycka våra hyllor med. I år har vi laddat upp med ett unik exklusivt sortiment,jonas med bland annat ett 30-tal rariteter från Port Ellen i väster till Taketsuru 25 i öster, från St Magdalene i söder till Strathisla 1953 i norr. Hittar du som whiskyintresserad ingenting som får det att vattnas i munnen i dessa hyllor så lär du inte göra det någon annanstans i världen. Inte undra på att vår produktmanager Jonas Tonell är stolt som en tupp. Vi lovar att det som står på exklusivhyllorna i Linköping skulle orsaka publikrusning på vilken whiskymässa som helst i världen från Limburg till Tokyo. Ta en titt i vår sortimentslista och låt dig förföras.

Naturligtvis tar vi med oss vår succémonter med japansk whisky till Linköping. Hela den magnifika Nikka-rangen har som bekant mer eller mindre slagit knock out på whiskyvärlden. Numera hyllas de båda destillerierna Yoichi och Miyagikyo som de kanske allra främsta i världen och mästarblandningarna under namnet Nikka och Taketsuru gör i stort sett rent hus i whiskytävlingarna världen över. Har du inte hunnit prova vad Nikka förmår när japansk whiskykonst är som allra bäst så kommer du att gå ifrån Linköpingsmässan med ett lyckligt leende på läpparna. Glöm inte att prova de billigare sorterna Nikka All Malt och Nikka From the Barell, vi lovar att de utmanar mycket av det bästa på mässan.

Vi har naturligtvis också en hel del spännande nyheter med oss. Äntligen finns det åter en 25-årig Springbank att prova, en legendarisk whisky som många saknat länge nu, visserligen är prisklassen hög, men upplevelsen desto större. Vi har också med oss andra intressanta nyheter från Springbank, som nya 21, Longrow på Port och Springbank Green. Välkommen att få veta mer om dessa i montern.

Vi vet av erfarenhet att det snabbt brukar flockas mycket publik runt våra montrar. För vissa sorter är tillgången begränsad så ett gott råd är att komma tidigt och stanna länge. Vi lovar att vi ska ta väl hand om er. Varmt välkomna till Symposion och väl mött i Linköping.

Ladda ner vår prislista

adobe-pdf-logo

 

 

 

 

link-button

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående