Whiskykryssning Cinderella

Glassesofwhisky Matton Pmv 4359672 1130x369px

Whiskykryssning Cinderella

Whiskykryssning 15/5

Följ med på Viking Cinderellas whiskykryssning med japanskt tema den 15 maj. Träffa oss på Symposion, prova flera whiskysorter, lyssna till en föreläsning av Sayumi Oyama, som är brand ambassador på Nikka whisky, och avnjut en whiskyinspirerad meny i Seaview. Dessutom ingår minimässa och chans till whiskykap i taxfree.

I priset ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt
  • Whiskyprovning i Banquetten i Seaview (flera sorter)
  • Trerätters temamiddag exkl dryck i Seaview
  • Frukost i Seaview
  • Minimässa i Banquetten i Seaview

Prisexemplet gäller med avresa 15/5 2015. Tillägg för övriga hyttkategorier. Begränsat antal platser.

Trerätters whiskymeny i Seaview

Förrätt
Nikka whiskey och soyrökt tonfisk på tryffel-palsternackpuré med glaserad lök och bittersallad.

Varmrätt
Grillad Ibericokotlett från svartfotgris med färsk grön sparris, potatisrösti med Serrano, serverat med rökt whiskey glace.

Dessert
Chokladdröm på Nikka-marinerade jordgubbar.

Program

Avresekvällen 15/5
18.00–19.30 Whiskyprovning i Banquetten i Seaview
21.00 Trerättersmiddag i restaurang Seaview

Hemvägen 16/5
08.00–10.00 Frukost med mousserande vin i Seaview
11.00–13.00 Minimässa i Banquetten i Seaview

Till bokningen

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående