Malmömässa med världsrekord i whisky

Gm Provning Lineup

Malmömässa med världsrekord i whisky

1–2 april är det dags för den allra bästa Malmöfestivalen igen: Malmö Öl & Whisky Festival. Det är hemmaplan för oss och självklart reser vi upp vår fullspäckade mässmonter och laddar hyllorna till brädden med the best from the best. Kom till vår monter så ska vi ta väldigt väl hand om dig. I år slår vi på den verkligt stora trumman och drämmer till med en provning som redan ekar över hela whiskyvärlden. 

Unik chans!På två provningar fredag och lördag slår vi alla rekord och öppnar världens äldsta whisky, Mortlach 75 Years Old Generations. Marknadspriset för en enda flaska ligger på över 250 000 kronor och det är en sensation att någon av de blott 100 flaskorna som finns i världen överhuvudtaget öppnas. Till att leda högtidsstunden kommer ingen mindre än Stuart Urquhart från Gordon & MacPhail vars farfars far fyllde fatet 1939. I skrivande stund finns ett fåtal platser kvar till provningarna som också inkluderar en sanslöst imponerande arsenal av annan whisky: eller vad sägs om Macallan 1945, Strathisla 1955, Linkwood 1954, Glen Grant 1955 och Highland Park 1973. Först till kvarn!

Läs mer och boka – fredag kl 18:30

Läs mer och boka – lördag kl 16:00

Master Class med David Allen 

David AllenFörutom Stuart Urquhart gästas vi också av David Allen, som är World Brand Ambassador på Springbank. Du träffar David i vår monter eller på någon av de provningar han håller under fredagen och lördagen.

Läs mer och boka – fredag kl 20:00

Läs mer och boka – lördag kl 18:00

Personliga miniprovningar rakt över disk 

Smart val!I vår monter kan du köpa en privat miniprovning över disken. Vi har valt ut fyra provningspaket: Springbank, Islay, Highland Park samt en lyxprovning där flaskpriset/samlarpriset ligger på över 30000 kr. Du provar dessa till mycket förmånliga mässpriser och får en privat guidning genom sorterna dessutom.

SPRINGBANK

Mässpris 280 kr (3×1 cl).
 

• Springbank 10 Years Old, 46%

Springbank 21 Years Old, 46% 

Springbank 25 Years Old, 46%

HIGHLAND PARK

Mässpris 370 kr (3×1 cl).

• Highland Park 1973, 43%
Gordon & MacPhail

• Highland Park 1995 Cask Strength, 54,1%
Single Cask, Gordon & MacPhail

• Highland Park 1990, 25 YO Cask Strength, 50,6% 
Small Batch Cadenhead

ISLAY

Mässpris 150 kr (3×1,5 cl).

• Bunnahabhain 2005, 10 YO 
46% Small Batch Cadenhead   

• Port Charlotte 2007, 8 YO 
46% Coopers Choice   

• Caol Ila 2000, 14 YO,
54,4%, 70 cl. Cadenhead

LYXPROVNING

Mässpris 960 kr (3×1 cl).

• Tamdhu 1971, 43%
MacPhail’s Collection

• Strathisla 1970, 43%
Gordon & MacPhail

• Benromach Heritage 35 YO, 43%

Plocka ihop din egen exklusivprovning 

I vår monter kan du självfallet stifta närmare bekantskap med mässans i särklass största utbud av spännande och svårfångad whisky. Bland mycket annat är vi särskilt stolta över vår range från Cadenhead och Coopers Choice vars buteljeringar alltid är bra, men kanske just nu når ännu högre upp på betygsskalan. Båda dessa buteljerare förfogar över stora lager och medan många lider av att äldre whisky sinar lyckas de fortsätta övertyga gång på gång. Cadenhead har ju minst sagt haft några år på sig, man är som bekant världens äldsta oberoende buteljerare och har byggt lager sedan 1842.

I övrigt hoppas vi att vi ses på Malmömässan. Varmt välkomna till vår monter, vi har mycket att berätta och massor att ”bjuda” på.

Ladda hem vår kompletta prislista (pdf)

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08