Tävla med Symposion

Tävla med Symposion

Du har väl inte missat att Symposion finns på Instagram? Här får du följa med bakom kulisserna, se bilder och filmer från våra producenter, ta del av tidiga provsmakningar, erbjudanden och en hel del annat kul.

Du som följer oss på Instagram har chansen att vinna ett paket med varma plagg från Barbour och en jättefin whiskybok. Gå bara in på vårt Instagramkonto och skriv in hur många liter du tror att Sveriges populäraste rökiga single maltwhisky, The Ileach, sålde i Sverige under 2015.

Vad kan du vinna?

Två vinnare utses som vinner ett av nedanstående presentpaket.

Halsduk & Bok

Paket med halsduk & bok
Halsduk från Barbour – ”Barbour Plain Lambswool Scarf”. Klassisk halsduk som värmer skönt kyliga vinterdagar. Den är tillverkad av mjuk lammull och försedd med fina detaljer såsom en broderad Barbour logga och fransar. Värde 299 kr.

Boken ”Whiskyns landskap”. I denna inspirerande bok tar Claes Grundsten oss med runt jorden till 17 länder där whisky tillverkas. Han vandrar genom de storslagna landskapen och berättar om naturen, kulturen och framför allt om fantastiska whiskysorter. Whiskyns landskap är en entré till ett annorlunda resande. Värde 341 kr.

Totalt värde på paketet är 640 kr.

Mössa & Bok

Paket med mössa & bok
Mössa från Barbour – ”Barbour Merino Wool Watch Cap”. Med inspiration från Nordsjöfiskarna har Barbour tagit fram en varm och smidig mössa i ribbstickad lammull som ger skön värme under kalla dagar. Värde 599 kr.

Boken ”Whiskyns landskap”. I denna inspirerande bok tar Claes Grundsten oss med runt jorden till 17 länder där whisky tillverkas. Han vandrar genom de storslagna landskapen och berättar om naturen, kulturen och framför allt om fantastiska whiskysorter. Whiskyns landskap är en entré till ett annorlunda resande. Värde 341 kr.

Totalt värde på paketet är 940 kr.

Tävlingsregler

- Tävlingen är öppen för deltagare över 25 år
- Tävlingen pågår mellan den 5 december 2016 till och med den 31 december 2016.
- Två vinnare utses bland de som följer Symposions Instagramkonto under december samt gissar hur många liter som såldes 2015 i Sverige av den rökiga singlemalten The Ileach.
- Vinnarna utses av en jury bestående av Symposions anställda och presenteras den 11 januari 2017 på Symposions hemsida.
- Vinnarna meddelas via mail eller Instagram/Facebook.
- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
- Anställda på Symposion AB får inte delta i tävlingen.

Om The Ileach

För många är The Ileach känd som ”den gåtfulla Islay-malten”, då det är en väl förborgad hemlighet från vilket destilleri whiskyn kommer.

Det handlar om en egensinnig whisky med stor personlighet. Ett muskedunder av smaker som man antingen älskar eller hatar.

The Ileach är Sveriges populäraste rökiga single maltwhisky.

Läs mer om The Ileach →

Ileach

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08