Tävla med Symposion

Tävla med Symposion

Du har väl inte missat att Symposion finns på Instagram? Här får du följa med bakom kulisserna, se bilder och filmer från våra producenter, ta del av tidiga provsmakningar, erbjudanden och en hel del annat kul.

Du som följer oss på Instagram har chansen att vinna ett paket med varma plagg från Barbour och en jättefin whiskybok. Gå bara in på vårt Instagramkonto och skriv in hur många liter du tror att Sveriges populäraste rökiga single maltwhisky, The Ileach, sålde i Sverige under 2015.

Vad kan du vinna?

Två vinnare utses som vinner ett av nedanstående presentpaket.

Halsduk & Bok

Paket med halsduk & bok
Halsduk från Barbour – ”Barbour Plain Lambswool Scarf”. Klassisk halsduk som värmer skönt kyliga vinterdagar. Den är tillverkad av mjuk lammull och försedd med fina detaljer såsom en broderad Barbour logga och fransar. Värde 299 kr.

Boken ”Whiskyns landskap”. I denna inspirerande bok tar Claes Grundsten oss med runt jorden till 17 länder där whisky tillverkas. Han vandrar genom de storslagna landskapen och berättar om naturen, kulturen och framför allt om fantastiska whiskysorter. Whiskyns landskap är en entré till ett annorlunda resande. Värde 341 kr.

Totalt värde på paketet är 640 kr.

Mössa & Bok

Paket med mössa & bok
Mössa från Barbour – ”Barbour Merino Wool Watch Cap”. Med inspiration från Nordsjöfiskarna har Barbour tagit fram en varm och smidig mössa i ribbstickad lammull som ger skön värme under kalla dagar. Värde 599 kr.

Boken ”Whiskyns landskap”. I denna inspirerande bok tar Claes Grundsten oss med runt jorden till 17 länder där whisky tillverkas. Han vandrar genom de storslagna landskapen och berättar om naturen, kulturen och framför allt om fantastiska whiskysorter. Whiskyns landskap är en entré till ett annorlunda resande. Värde 341 kr.

Totalt värde på paketet är 940 kr.

Tävlingsregler

- Tävlingen är öppen för deltagare över 25 år
- Tävlingen pågår mellan den 5 december 2016 till och med den 31 december 2016.
- Två vinnare utses bland de som följer Symposions Instagramkonto under december samt gissar hur många liter som såldes 2015 i Sverige av den rökiga singlemalten The Ileach.
- Vinnarna utses av en jury bestående av Symposions anställda och presenteras den 11 januari 2017 på Symposions hemsida.
- Vinnarna meddelas via mail eller Instagram/Facebook.
- Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
- Anställda på Symposion AB får inte delta i tävlingen.

Om The Ileach

För många är The Ileach känd som ”den gåtfulla Islay-malten”, då det är en väl förborgad hemlighet från vilket destilleri whiskyn kommer.

Det handlar om en egensinnig whisky med stor personlighet. Ett muskedunder av smaker som man antingen älskar eller hatar.

The Ileach är Sveriges populäraste rökiga single maltwhisky.

Läs mer om The Ileach →

Ileach

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående