Instagramtävlingen avgjord

Instagramtävlingen avgjord

Vinnare i vår Instagramtävling är Andreas Persson från Asarum och Dan Regnéll från Storvreta. Båda vinner varsitt exemplar av Claes Grundstens praktverk ”Whiskyns Landskap”, samt mössa respektive halsduk från Barbour.

Andreas och Dan var de två första som svarade rätt på frågan ”Hur många liter tror du att Sveriges populäraste rökiga single maltwhisky, The Ileach, sålde i Sverige under 2015?”

Rätt svar är 72.346 liter*, dvs 103.351 flaskor. Det innebär 240 flaskor per Systembolagsbutik och år, 345 flaskor om dagen eller drygt 41 flaskor i timmen.

Vi tackar alla deltagande för er medverkan och imponeras över antalet inkomna riktiga svar.

* Systembolagets försäljningsstatistik 2015

The Ileach

För många är The Ileach känd som ”den gåtfulla Islay-malten”, då det är en väl förborgad hemlighet från vilket destilleri whiskyn kommer.

Det handlar om en egensinnig whisky med stor personlighet. Ett muskedunder av smaker som man antingen älskar eller hatar.

The Ileach är Sveriges populäraste rökiga single maltwhisky.

Läs mer om The Ileach →

The Ileach

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående