Makalös Macallan på Cinderella

Makalös Macallan på Cinderella

Under Cinderella Whisky Fair dukar Symposion upp en skattkammarprovning som toppar det mesta som kan ställas på våra dagars provningsunderlägg. Ur de djupaste delarna av våra källarvalv har vi tagit fram sensationell Macallan. Och eftersom vi tycker mer om att njuta av whisky än att samla på den så tvekade vi bara en liten stund, mest av andakt inför dessa antikviteter, innan nyfikenheten tog över. Självklart ska vi öppna dem. Välkommen att prova Macallan som aldrig förr – en historisk whiskyupplevelse från sex decennier!

Macallan 1950 Speymalt
Macallan 1967 Speymalt
Macallan 1971 Speymalt
Macallan 1988 Speymalt
Macallan 1998 Speymalt
Macallan 2007 Speymalt

Steven Camerons

En provning av den här digniteten kan egentligen bara komma från Gordon & MacPhail. Vi är väldigt glada över att den underhållande och kunnige provningsledaren Steven Camerons reser över från Elgin för att guida oss genom denna fantastiska kryssning genom ett av whiskyhistoriens viktigaste destillerier – och enligt många, ett av de allra främsta.

Provningen kommer att hållas vid två tillfällen. Skynda, det är först till kvar som gäller.

Vi på Symposion håller ständigt ögonen öppna och letar efter exklusiv whisky som vi vill uppleva tillsammans med dryckesvänner som delar vår passion. Vi tycker helt enkelt att whisky är alldeles för roligt för att inte öppnas och njutas av tillsammans med dem som och uppskattar det allra bästa. Välkomna ombord och till en oförglömlig smakseglats!


Plats: Cinderella Whisky Fair
Datum: Fredag 17 februari kl. 12.00 | Lördag 18 februari kl. 12.00
OBS! Endast 34 platser per provning.

Pris: 975 kr (6 x 1cl)

Boka min plats

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08