Makalös Macallan på Cinderella

Makalös Macallan på Cinderella

Under Cinderella Whisky Fair dukar Symposion upp en skattkammarprovning som toppar det mesta som kan ställas på våra dagars provningsunderlägg. Ur de djupaste delarna av våra källarvalv har vi tagit fram sensationell Macallan. Och eftersom vi tycker mer om att njuta av whisky än att samla på den så tvekade vi bara en liten stund, mest av andakt inför dessa antikviteter, innan nyfikenheten tog över. Självklart ska vi öppna dem. Välkommen att prova Macallan som aldrig förr – en historisk whiskyupplevelse från sex decennier!

Macallan 1950 Speymalt
Macallan 1967 Speymalt
Macallan 1971 Speymalt
Macallan 1988 Speymalt
Macallan 1998 Speymalt
Macallan 2007 Speymalt

Steven Camerons

En provning av den här digniteten kan egentligen bara komma från Gordon & MacPhail. Vi är väldigt glada över att den underhållande och kunnige provningsledaren Steven Camerons reser över från Elgin för att guida oss genom denna fantastiska kryssning genom ett av whiskyhistoriens viktigaste destillerier – och enligt många, ett av de allra främsta.

Provningen kommer att hållas vid två tillfällen. Skynda, det är först till kvar som gäller.

Vi på Symposion håller ständigt ögonen öppna och letar efter exklusiv whisky som vi vill uppleva tillsammans med dryckesvänner som delar vår passion. Vi tycker helt enkelt att whisky är alldeles för roligt för att inte öppnas och njutas av tillsammans med dem som och uppskattar det allra bästa. Välkomna ombord och till en oförglömlig smakseglats!


Plats: Cinderella Whisky Fair
Datum: Fredag 17 februari kl. 12.00 | Lördag 18 februari kl. 12.00
OBS! Endast 34 platser per provning.

Pris: 975 kr (6 x 1cl)

Boka min plats

Bolaget AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till bolaget. Vi skulle vilja behandla personuppgifter om dig för att få en bild av hur du och andra svenskar brukar tillbringa er lediga tid för att på så sätt kunna utveckla nya typer av fritidstjänster. De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, ålder, adress, civilstånd, antal barn, barnens ålder, familjens disponibla inkomst efter skatt, förmögenhet, bostadsförhållanden, innehav av fritidsfastighet, innehav av bil och båt, samt uppgifter om hur du brukar tillbringa din fritid.

Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget. Avidentifierade uppgifter, som inte går att härleda till en individ, kan dock komma att lämnas ut till externa mottagare såsom företag inom rese-, turist-, hotell och fritidsartikelbranschen.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig.

MITT POSTNUMMER Varför ska jag ange mitt postnummer?

Jag samtycker till att Symposion behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående