Nu söker vi mässansvarig

Nu söker vi mässansvarig

Symposion deltar på ett stort antal dryckesmässor. Dessa är en viktig del i exponeringen av våra varumärken och vår närvaro kommer att öka ännu mer. Nu behöver vi förstärka vår mässorganisation med en deltidstjänst på 50 % eller timarvodering.

Dina arbetsuppgifter blir att planera och genomföra mässor, såväl logistiskt som strategiskt. Du ansvarar för bemanning, marknadsföring och uppföljning. Du ser till så att inbjudna VIP-gäster blir väl omhändertagna och att nyckelkunder bjuds in och blir professionellt mottagna. Du ansvarar för schemaläggning samt leder monterbygget och monterarbetet. Du har även en roll i den övergripande marknadsföringen.

Du som söker har såklart ett gediget dryckesintresse. Du är strukturerad och van att hålla många bollar i luften, löser snabbt akuta problem och jobbar gärna praktiskt. Du skriver och talar obehindrad engelska (gärna ytterligare något språk) och är van att föra dig i internationell affärsmiljö. Du kan i viss mån arbeta hemifrån men tjänsten kräver att du är flexibel och kan resa cirka 50 dagar om året varav en stor del veckoslut och helger.

Låter det intressant?
Skicka din ansökan till valdemar.kuuttanen@symposion.nu
Vid frågor kontakta Valdemar på 040-17 46 01 eller valdemar.kuuttanen@symposion.nu

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08