Ljuva 80-tal – en ny tids whisky

Ljuva 80-tal – en ny tids whisky

1980-talet är kanske det mest fascinerande årtiondet i whiskyhistorien. Det var då allt hände. Både det som kunde och det som inte kunde hända. Under detta årtionde gick singelmaltwhiskyn från att vara nedläggningshotad till att börja säljas över hela världen. Dessutom förändrades produktion, smaker och synen på maltwhiskyn – en ny era föddes.

Den första och andra mars lanseras tre fascinerande Gordon & MacPhail-buteljeringar från detta dramatiska årtionde. En Longmorn från 1983, en Mortlach från 1984 och en Highland Park från 1989. Det rör sig om tre exklusiva utgåvor som var för sig är ett nedslag i denna historiska whiskyepok. Upplagorna är små och samlarpotentialen stor, men det är sannerligen också whisky i världsklass som även den mest kräsne konnässör kan njuta av.

Läs mer


GM_Rare_Vintage_Longmorn_1983_43_70cl

LONGMORN RARE VINTAGE 1983
Artnr: 40203-01

En skön sherrymogen whisky, med rika inslag av mandel, nötter och en lång vinös och omfamnande eftersmak.

Säljstart: Torsdag 1 mars, webblansering kl. 10.00

Beställ på Systembolaget
Läs mer


GM_Rare_Vintage_Mortlach_1984_43_70cl

MORTLACH RARE VINTAGE 1984
Artnr: 40204-01

Här möter vi ännu en sherrystinn försfatsfyllning med alla de fascinerande tonerna av russin, dadlar fikon och vinösa smaker.

Säljstart: Fredag 2 mars, små partier

Beställ på Systembolaget
Läs mer

 


GM_The_MacPhails_Collection_Highland_Park_1989_43_70cl
HIGHLAND PARK 1989 MACPHAIL’S COLLECTION
Artnr: 40206-01En mild och finstämd whisky med toner av kokos, vanilj och ljunghonung, insvept i en behaglig och stillsam lite rökig ekslinga.Säljstart: Fredag 2 mars, små partier

Beställ på Systembolaget
Läs mer

 

 

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08