Cooper’s Choice – den svårfångade Islaywhiskyns mästare

Cooper’s Choice – den svårfångade Islaywhiskyns mästare

Den Glasgowbaserade oberoende buteljeraren The Vintage Malt Whisky Company har länge varit en av Symposions närmaste samarbetspartner i de skotska lagerhusen. Genom åren har vi tack vare detta kunnat förse svenska whiskyvänner med enastående buteljeringar av inte minst Islaywhisky.

Läs mer

 

MP Fl box port_charlotte_11_CC

PORT CHARLOTTE COOPER’S CHOICE SINGLE CASK 11 YEARS OLD, 2006
Artnr: 40207-01

Smaknoter
Här möter oss en tuff rökighet med nästan medicinala toner, här finns jod och en elegant skogskänsla av brunnen ved. Smaken är mindre robust, här är röken snällare, kombinerad med frukt, vanilj och en lätt ljunghonung.

Säljstart: 2018-04-12, webblansering kl. 10:00

Beställ på Systembolaget
Läs mer


MP fl box bunnahabhain_1990_cc

BUNNAHABHAIN COOPER’S CHOICE SINGLE CASK 27 YEARS OLD, 1990
Artnr: 40211-01

Smaknoter
Smaken är den typiska gräddkolan, kokos, vanilj. Där finns också en antydan av grapefrukt och mogna päron. Smaken är mer fruktig, kanderade mandel, kokosprickar och en lätt citruston som försvinner i en eftersmak av ek, örter och mjuk behaglig vaniljfrukt.

Säljstart: 2018-04-12, webblansering kl. 10:00

Beställ på Systembolaget
Läs mer

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08