Från vännerna i Elgin

Från vännerna i Elgin

Gordon & MacPhail skämmer ofta bort oss med makalösa och ibland nästintill osannolika rariteter. Den här gången handlar det istället om riktigt bra whisky, i lite mer modesta prisklasser, från två destillerier som egentligen aldrig sviker: Clynelish och Caol.

Läs mer

 

MP Flaska box HQ Clynelish CC 2006

SLUTSÅLD
CLYNELISH CONNOISSEURS CHOICE REFILL SHERRY CASK 2004
Artnr: 40208-01

Smaknoter
Det är en elegant whisky med subtila aromer av sherry, mandel, kanel och citrus. Med vatten kommer sultanrussin, mer citrus och kokos. Smaken är söt och kryddig, apelsinmarmelad, choklad, rostad ek och frisk söt citruston.

Säljstart: 2018-04-12, webblansering kl. 10:00

Beställ på Systembolaget
Läs mer


MP Flaska Box HQ Caol Ila 2006

SLUTSÅLD
CAOL ILA CASK STRENGTH FIRST FILL SHERRY CASK 2006
Artnr: 40212-01

Smaknoter
I doften finns pepprigt rökiga charkuterier, en tydlig torvighet och apelsinskal. Där finns även rostade valnötter, bakade äpplen och grapefrukt. Smaken är rökig och bjuder på kryddiga toner, vitpeppar, mörk choklad, lakrits och en liten spetsig ton av örter.

Säljstart: 2018-04-12, webblansering kl. 10:00

Beställ på Systembolaget
Läs mer

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08