Springbank letar djupt i lagerhusen

Springbank letar djupt i lagerhusen

Vi har tidigare varnat för att Campbeltown låser dörrarna kring sina lagerhus för att freda dem från alla marknader som vill ha. Springbanks fanbase är helt enkelt alldeles för stor i förhållande till den relativt blygsamma produktionen.

Men ibland lönar det sig att ligga på och därför kan vi stolt presentera tre nyheter.

Läs mer

 

Springbank-12-YO-Cask-Strenght

SLUTSÅLD
SPRINGBANK 12 YEARS OLD CASK STRENGTH
Artnr: 40213-01

Smaknoter
Vi ramlar rakt in i en doftsymfoni av körsbär, kokos och marsipan. Här finns också en påtaglig örtighet och en kryddig honungston. Smaken är typisk Springbank; kryddig, svartpeppar, mörk choklad, lakrits och kanel insvept i vanilj och en liten stilla rökpuff. I eftersmaken finns Springbanksältan, mandel och de havsnära tonerna.

Säljstart: 2018-04-12, webblansering kl. 10:00

Beställ på Systembolaget
Läs mer


SB-25

SLUTSÅLD
SPRINGBANK 25 YEARS OLD
Artnr: 40214-01

Smaknoter
25-åringen är typisk gammal Springbank, mustig i doften, mandel, nougat och rostad ek. Smaken är söt, silkeslen, skogsbär, hasselnötter och lätt brödighet med apelsinskal och vanilj.

Säljstart: 2018-04-12, webblansering kl. 10:00

Beställ på Systembolaget
Läs mer


 Longrow LONGROW RED 11 YEARS OLD CABERNET FRANC
Artnr: 40215-01Smaknoter
Doften är typisk torvig Springbankrök, men när den skingras kommer rödvinet fram med marsipan, kola och röda bär. I smaken finns söta toner, karamelliserade äpplen, fruktighet, lätt syrliga rabarber i en elegant brödighet. Eftersmaken är lång och rökfylld med en lätt vaniljek i bakgrunden.Säljstart: 2018-04-12, webblansering kl. 10:00

Beställ på Systembolaget
Läs mer

 

 

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08