Boka provning

Vilken är skillnaden mellan en maltwhisky och en blended whisky? Har glaset någon betydelse? - Vi reder ut begreppen och tar dig med på en oförglömlig resa i whiskyns värld!

provningar
När man dricker whisky finns det så oerhört många aspekter att titta på. Vid en whiskyprovning anordnad av oss på Symposion får du inte bara smaka några av de finaste whiskysorterna, utan också lära dig hur man bör närma sig en whisky, hur olika whiskysorter skall se ut, vad utseendet säger om innehållet och att doften från en whiskysort säger nästan allt om dess kvalitet.

Våra provningsledare är certifierade och har genomgått ett gediget utbildningsprogram. Detta borgar för att du får en kvalitetssäkrad upplevelse – våra provningledare vet vad de pratar om. Dessutom är de fantastiskt trevliga också!

Om du vill boka en provning så kontakta oss så kan vi tillsammans diskutera din provning.

Läs mer om våra provningskoncept, ladda ner vår broschyr.


 

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08