Ledare

Välkommen till Symposion House of Taste!

Det är ingen tillfällighet att en rad destillerade drycker av skilda slag och från olika kulturer har fått samma namn, om än i olika språkdräkt. Antingen vi talar om whisky, eau de vie eller akvavit så säger oss betydelsen ”livets vatten” vilken tyngd destillaten tillmäts. Det är med sådan vördnad Symposion House of Taste närmar sig allt som har med dessa drycker att göra.

Symposion handlar och har alltid handlat om smak. Det vill vi markera genom namntillägget House of Taste som beskriver exakt vad vårt arbete handlar om – smakupplevelser av genuint hantverk. Vår strävan att hitta samarbeten med små familjeägda företag säkerställer passion och kärlek i hantverket. Den kvalitet vi finner i deras ofta små volymer kan sällan eller aldrig upplevas i massproduktion. Vi vågar påstå att vår kunskap om whisky, calvados, armagnac och andra destillat är oöverträffad i landet och därför tar vi också på oss en bildningsuppgift inom området, både för konsument och dryckesproffs.

Symposion House of Taste erbjuder ett av dryckesvärldens största sortiment med såväl whisky som andra unika dryckesupplevelser i yttersta världsklass. Men whisky är inte längre enbart en skotsk företeelse. Med vårt utmärkta kontaktnät inte bara i Europa utan bland aktörer från hela världen kan vi erbjuda annorlunda whisky och destillat som är mer än en njutning för stunden, smaker som etsar sig fast i minnet och ger en upplevelse att bära med sig, diskutera kring och sträva efter att återuppleva.

Känn dig därför mycket varmt välkommen till Symposion House of Taste, oavsett om du är entusiastisk amatör eller proffs ut i fingerspetsarna. Och kom ihåg att franskans amateur betyder ”någon som älskar” – den passionen vill vi dela med dig. Symposion hoppas på läsare som regelbundet besöker hemsidan och bidrar med alla slags inlägg om dryckesrelaterade ämnen. Den plats där du läser denna text kommer inte att helgas åt redaktören, utan ska istället vara ett levande debattorgan med åsikter om allt som rör våra gemensamma intressen för dryck och livsnjutning.

Denna portal kommer ständigt att erbjuda ny information om exklusiva drycker, förmedla kunskap och erbjuda unika reseupplevelser och aktiviteter. Expertpaneler med internationella tungviktare kompletteras av konsumentpaneler och besökaren kommer förutom att kunna beställa produkter även kunna ladda ner material, boka provningar, lägga in kommentarer och få senaste nytt tack vare Symposions öra mot whiskyvärlden. Du kan skräddarsy din intresseprofil med hjälp av dokumentet som öppnas när du först kommer in här på hemsidan. På så vis kan du vara säker på att inte missa något av det just du helst vill ta del av.

Välkommen till Symposion House of Taste!


Signerat Valdemar Kuuttanen
januari 2013

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08