Privatflyg till världens mest exklusiva whisky

Privatflyg till världens mest exklusiva whisky

Symposion och Gordon & MacPhail erbjuder Sveriges whiskyvänner en unik chans att uppleva världens mest exklusiva whisky på plats i Skottland.

Följ med på en oförglömlig dagsresa till Benromach Distillery och till Gordon & MacPhails butik och skattkammare i Elgin. Du kommer att få whiskyupplevelser du aldrig glömmer. Du kommer att tas emot av Michael Urquhart och hela hans stab. Du kommer att få se platser du drömt om och prova whisky du nästan inte trodde fanns, med den magiska 70-åriga Mortlachen som ”Once in a lifetime” (en flaska kostar närmare 130 000 kronor). Dessutom kommer du hem med ett nytt världsrekord i whiskyprovning på hög höjd.

Vi flyger med Kullaflyg från Ängelholm/Helsingborgs flygplats tidigt på morgonen den 23 oktober och är hemma igen sent på kvällen samma dag.

Tack vare Symposions mångåriga samarbete med Gordon & MacPhail – världens främsta buteljerare av whiskyrariteter – kan vi erbjuda dig en öppen bakdörr till whiskyvärldens mest legendariska lagerhus. Under dagen får vi vara med om tre provningar och får bland att uppleva whisky från fem decennier, besöka Benromach Distillery, Gordon & MacPhails berömda lagerhus samt butiken på South Street i Elgin. Som deltagare på resan kommer du också att få en exklusiv specialbuteljering ur Gordon & MacPhails fantastiska sortiment.

Välkommen till en historisk ”flight”.

6.995:–

I priset ingår:

Flyg t.o.r. Ängelholm/Aberdeen

Transfers

Samtliga måltider

Destilleribesök, guidningar och provningar

Exklusiv specialbuteljering

Arrangörer: Symposion Vintage Club AB, Kullaflyg AB och Big Travel.

Big Travel står för resegaranti.

Hej!

I samband med att den gamla personuppgiftslagen ersätts av en ny EU-förordning förändras kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Därför behöver vi ditt samtycke för att du, även i fortsättningen, ska kunna läsa våra nyhetsbrev.

Jag samtycker till att Symposion AB behandlar personuppgifter på det sätt som beskrivs här.

MITT POSTNUMMER

Samtyckesformulär Ver. 1.1, 2018-10-29

Varje år medverkar vi vid ett stort antal mässor, provningar och andra arrangemang runt om i landet. Från Piteå i norr till Malmö i söder. Via vårt nyhetsbrev vill gärna uppmärksamma dig på när något är på gång i ditt närområde.

Postnummer Ver. 1.0, 2018-05-08

Symposion AB vill behandla personuppgifter om dig. Det vill vi göra för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig.

De personuppgifter vi behöver för att skicka nyhetsbrev, information och andra erbjudanden till dig är:
-Namn
-E-postadress
-Postnummer
-Uppgifter som vi får när du anmäler dig till nyhetsbrev och andra utskick

Återkallande av samtycke

Du har alltid rätt att enkelt kunna motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för marknadsföring. Du har därför alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte längre att behandla dina personuppgifter för att skicka nyhetsbrev till dig. Du återkallar ditt samtycke genom att klicka på avbeställningslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Vår personuppgiftspolicy

Behandling av personuppgifter Ver 1.0, 2018-05-08