Privatflyg till världens mest exklusiva whisky

Privatflyg till världens mest exklusiva whisky

Symposion och Gordon & MacPhail erbjuder Sveriges whiskyvänner en unik chans att uppleva världens mest exklusiva whisky på plats i Skottland.

Följ med på en oförglömlig dagsresa till Benromach Distillery och till Gordon & MacPhails butik och skattkammare i Elgin. Du kommer att få whiskyupplevelser du aldrig glömmer. Du kommer att tas emot av Michael Urquhart och hela hans stab. Du kommer att få se platser du drömt om och prova whisky du nästan inte trodde fanns, med den magiska 70-åriga Mortlachen som ”Once in a lifetime” (en flaska kostar närmare 130 000 kronor). Dessutom kommer du hem med ett nytt världsrekord i whiskyprovning på hög höjd.

Vi flyger med Kullaflyg från Ängelholm/Helsingborgs flygplats tidigt på morgonen den 23 oktober och är hemma igen sent på kvällen samma dag.

Tack vare Symposions mångåriga samarbete med Gordon & MacPhail – världens främsta buteljerare av whiskyrariteter – kan vi erbjuda dig en öppen bakdörr till whiskyvärldens mest legendariska lagerhus. Under dagen får vi vara med om tre provningar och får bland att uppleva whisky från fem decennier, besöka Benromach Distillery, Gordon & MacPhails berömda lagerhus samt butiken på South Street i Elgin. Som deltagare på resan kommer du också att få en exklusiv specialbuteljering ur Gordon & MacPhails fantastiska sortiment.

Välkommen till en historisk ”flight”.

6.995:–

I priset ingår:

Flyg t.o.r. Ängelholm/Aberdeen

Transfers

Samtliga måltider

Destilleribesök, guidningar och provningar

Exklusiv specialbuteljering

Arrangörer: Symposion Vintage Club AB, Kullaflyg AB och Big Travel.

Big Travel står för resegaranti.